Προσπάθεια συγκάλυψης κατήγγειλε ο Καμμένος

Ενώπιον του Εισαγγελέα βρέθηκε τελικά ο Πάνος Καμμένος που κατέθεσε το πρωί της Κυριακής για την υπόθεση που έχει προκύψει μετά τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη ότι επιχειρήθηκε να εξαγοραστεί για να ψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αναφερόμενος στην προσπάθεια χρηματισμού, έκανε λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος, μιλώντας σε δημοσιογράφους υποστήριξε ότι από χθες είχε ενημερώσει ότι δεν μπορεί να έρθει, αλλά σήμερα (σ.σ Κυριακή) το πρωί του τηλεφώνησε η σύζυγος και συνήγορος του, Ελενα Τζούλη και του ανέφερε ότι αν δεν εμφανιζόταν για να καταθέσει σήμερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος θα έκλεινε τη δικογραφία.

«Είμαι εδώ για να καταθέσω», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι έφτασε εκεί… άρον άρον. «Χθες επικοινώνησε μαζί μου ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ, Παναγιώτης Στάθης και μου διαβίβασε την επιθυμία του εισαγγελέα να καταθέσω. Του είπα ότι δεν μπορώ, γιατί έρχεται ο γιος μου από τις ΗΠΑ και τον παρακάλεσα να καταθέσω τη Δευτέρα», είπε ο κ. Καμμένος.

Συνέχισε αναφέροντας ότι η συνήγορός του τον ειδοποίησε ότι ο κ. Ντογιάκος θέλει να καταθέσει σήμερα, αλλιώς θα έκλεινε την υπόθεση. «Υπάρχει μεθόδευση», σχολίασε ο κ. Καμμένος, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. «Παράλληλα χθες υπήρξε διαρροή ότι το υλικό που είναι στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι μονταρισμένο. Ο κ. Κικίλιας και ο διευθυντής των εγκληματολογικών με ενημερώνουν ότι το υλικό το κρατά ο κ. Ντογιάκος στο συρτάρι του.

Αν αληθεύει, πρόκειται για προσπάθεια συγκάλυψης», πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και τόνισε ότι το επίμαχο υλικό, από τις συνομιλίες του κ. Χαϊκάλη με τον Γιώργο Αποστολόπουλο- τον οποίο έχει κατονομάσει ο βουλευτής ως τον άνθρωπο που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει- δεν έχει πάει ακόμη στα εγκληματολογικά, όπου δεν έχουν κάτι παραπάνω από το μικρό τμήμα του, το μονταρισμένο, που διέρρευσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή.

Τι απάντησε στον εισαγγελέα

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Καμμένος εξερχόμενος, ο εισαγγελέας του ζήτησε διευκρινιστικές απαντήσεις για τη γνωριμία και τη σχέση του με τον Γιώργο Αποστολόπουλο, αλλά και για τη σχέση του τελευταίου με το κόμμα. Αμέσως μετά ξεκίνησε η συμπληρωματική κατάθεση του κ. Χαϊκάλη για την υπόθεση που έχει προκαλέσει πολιτικό σεισμό τα τελευταία 24ωρα.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα