Προσφορές από δύο ομάδες για Γκοντίν

Σε δίλημμα έχει περιέλθει η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης, για το αν πρέπει και με πόσα, να παραχωρήσει τον κεντρικό της αμυντικό, Ντιέγκο Γκοντίν.

Η ομάδα της Μαδρίτης έχει δεχθεί δύο πολύ καλές προσφορές για τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή, η μία από την Αγγλία και η άλλη από τη Γερμανία, αλλά ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον θεωρεί βασικό στέλεχος της αμυντικής του γραμμής και το σκέφτεται σοβαρά αν θα πρέπει να «ανάψει το πράσινο φως» για την παραχώρησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρωτεύουσα της Ισπανίας, οι προσφορές αγγίζουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ η κάθε μία. Ο Γκοντίν υπέγραψε, πριν το Μουντιάλ, νέο τετραετές συμβόλαιο με τους «ροχιμπλάνκος» και αυτό διότι ο Σιμεόνε τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα για την επόμενη περίοδο. Η ρήτρα που προβλέφθηκε στο νέο του συμβόλαιο είναι της τάξεως των 36 εκατομμυρίων. Η επίσημη τοποθέτηση της Ατλέτικο, στις προτάσεις που έχει στα γραφεία της, ήταν ότι δεν συζητάει για οποιοδήποτε ποσό, μικρότερο από τη ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Ουρουγουανού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα