Προ των πυλών της «Μπάρτσα» ο Άσλεϊ Κόουλ!

Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα προβάρει ο Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πρόταση από την ομάδα της Βαρκελώνης και σύντομα θα δώσει την απάντησή του!

Ο 33άχρονος Άγγλος αριστερός μπακ αποχωρεί μετά από οκτώ χρόνια από την Τσέλσι και εξετάζει αρκετές προτάσεις που του έχουν γίνει, προκειμένου να καταλήξει στην τελική του απόφαση. Η περίπτωση της Μπαρτσελόνα είναι η μοναδική την οποία παραδέχθηκε δημοσίως ο Άσλεϊ Κόουλ, γεγονός που μόνο τυχαίο δεν θεωρείται. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε στην «Daily Mirror» για το μέλλον του και δήλωσε πως ο Λουίς Ενρίκε, ο νέος τεχνικός των «μπλαουγκράνα», περιμένει την απάντησή του, στην πρόταση που του έχει κάνει!

Σύμφωνα πάντα με τους Άγγλους, ο Κόουλ θα απαντήσει στους Καταλανούς το επόμενο 48άωρο, ή το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Οι πιθανότητες να απαντήσει θετικά είναι πολύ μεγάλες, καθώς ο Λουίς Ενρίκε τον έχει ενημερώσει πως προορίζεται για το βασικό σχήμα. Όσο για το οικονομικό, η πρόταση των Καταλανών είναι αρκετά καλή, ενώ και ο ίδιος θέλει να ζήσει την εμπειρία στην πόλη της Βαρκελώνης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα