Πρωταθλήτρια Ολλανδίας μετά από 18 χρόνια η Φέγενοορντ (video)

ΝΙΚΗΣΕ 3-1 ΤΗ ΧΕΡΑΚΛΕΣ, ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

 

Η υπομονή έχει και τα όρια της… Η Φέγενοορντ μετά από 18 χρόνια αναμονής κατέκτησε και πάλι το πρωτάθλημα Ολλανδίας, αφού στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής νίκησε 3-1 τη Χέρακλες και πήρε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόταν!

Την προηγούμενη αγωνιστική είχε χάσει από την Εξέλσιορ με το ίδιο σκορ και προς στιγμήν δημιουργήθηκε ανησυχία πως θα χαθεί ο τίτλος, αλλά μέσα στο κατάμεστο «Ντε Κόεπ»  η Χέρακλες βρέθηκε να χάνει από το πρώτο λεπτό. Μεγάλος πρωταγωνιστής των πρωταθλητών ο Ντιρκ Κάουτ που με χατ-τρικ σφράγισε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του και έμελε στα 37 του να γίνει ο απόλυτος ήρωας των οπαδών της ομάδας του.

Η Φέγενοορντ παρά το ότι άργησε να επιστρέψει στην κορυφή του ολλανδικού ποδοσφαίρου, παραμένει ένα τεράστιο κλαμπ με ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών, ένα Διηπειρωτικό, δύο Κύπελλα UEFA, πέντε Intertoto, 15 πρωταθλήματα και 12 Κύπελλα Ολλανδίας. Στους ομίλους του Champions League επιστρέφει μετά από 15 χρόνια!

Να σημειώσουμε, πάντως, πως εκκρεμεί πιθανή τιμωρία της ομάδας για επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί της στον αγώνα με την Εξέλσιορ, αλλά δεν προβλέπεται αφαίρεση βαθμών…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα