Πρόταση της Φενερμπαχτσέ για Ντουρμάζ!

Θέμα… Τζίμι Ντουρμάζ προέκυψε στον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν δεχθεί πρόταση από την τουρκική Φενερμπαχτσέ για την παραχώρηση του Σουηδού ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με δηλώσεις παραγόντων του τουρκικού συλλόγου, ο Τζίμι Ντουρμάζ αποτελεί έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της ομάδας τους. Η πρόταση που έχει γίνει στους πρωταθλητές Ελλάδας, αφορά την απόκτηση του Σουηδού, με τουρκικές ρίζες, με τη μορφή δανεισμού για διάστημα έξι μηνών, ενώ περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, το ύψος της οποίας δεν έγινε γνωστό.

Στον Πειραιά είχαν σκοπό να δώσουν τον Ντουρμάζ δανεικό, προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να αποδείξει αν μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα τους ή όχι. Η αλλαγή προπονητή «πάγωσε» τις εξελίξεις, ωστόσο η πρόταση της «Φενέρ» φέρεται να εξετάζεται σοβαρά. Η εξέλιξη της συγκεκριμένης ιστορίας θα κριθεί από την εισήγηση του νέου προπονητή, Βίτορ Περέιρα, ο οποίος θα ενημερώσει τη διοίκηση αν υπολογίζει τον Ντουρμάζ στα πλάνα του για τη βασική ενδεκάδα, ή αν είναι προτιμότερο να δοθεί σε κάποια ομάδα δανεικός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα