Πρότεινε Ντίνο Μπεβάμπ ο Μπάγεβιτς!

Πρόταση από την πατρίδα του για αριστερό μπακ έφερε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης γνωρίζει από πρώτο χέρι για έναν 23χρονο συμπατριώτη του, τον Ντίνο Μπεβάμπ της Ζάγκρεμπ, ο οποίος φέτος έκανε μία γεμάτη χρονιά με την ομάδα του.

Διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Βοσνίας, φέτος μέτρησε περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη σεζόν (27) και μπήκε στο μάτι κι άλλων ομάδων της πατρίδας του. Συγκεκριμένα, η Ζελέζνιτσαρ φαίνεται να έχει ήδη κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει, γεγονός που ίσως δυσκολέψει την απόκτησή του από την ΑΕΚ.

Η παρουσία του Μπάγεβιτς δίνει ένα πλεονέκτημα στην ελληνική ομάδα, αφού στη Βοσνία θεωρείται – και είναι – ίνδαλμα, ωστόσο η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δεν πρόκειται να μπει σε πλειστηριασμό αν η Ζελέζνιτσαρ έχει ήδη προσφέρει ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ. Ο παίκτης, πάντως, είναι εξαιρετική περίπτωση, αφού πέραν το ότι υπηρετεί με ευθύνη τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, έχει καλή σέντρα και καλή διαγώνια πάσα, στοιχεία που πρέπει να συνοδεύουν ένα ακραίο μπακ.

Η ΑΕΚ, πάντως, εξακολουθεί να δίνει προτεραιότητα σε άλλους παίκτες για τη συγκεκριμένη θέση, που να μπορούν να διεκδικήσουν τη φανέλα του βασικού από τον Ντιντάκ και όχι να αποτελούν εφεδρεία του και «λαχείο» για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα