«Πυρετός» προετοιμασιών στην ΕΡΤ για το debate

«Πυρετός» προετοιμασιών επικρατούσε σήμερα Τρίτη (8/9) στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, εν όψει του debate των πολιτικών αρχηγών που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης.

Οι τεχνικοί της δημόσιας τηλεόρασης διεκπεραίωσαν και τις τελευταίες παρεμβάσεις τους στο ειδικά κατασκευασμένο σκηνικό που στήθηκε στο studio (σ.σ. το ντιμπέιτ θα πραγματοποιηθεί στο studio 3 του 1ου ορόφου, εκεί από όπου μεταδίδεται η εκπομπή «Αθλητική Κυριακή»), την ίδια ώρα που οι δημοσιογράφοι που θα λάβουν μέρος… προπονήθηκαν στην “ανακριτική” διαδικασία (βλ. ερωτήσεις) που θα υποβάλλουν στους 7 πολιτικούς αρχηγούς.

Υπενθυμίζεται ότι η έναρξη του debate έχει οριστεί για τις  21:00 ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί που θα καταφθάνουν στην Αγία Παρασκευή θα προετοιμαστούν στα γραφεία του προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, του διευθύνοντος συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη και ακολούθως στα γραφεία υπευθύνων της ΕΡΤ. Υπενθυμίζεται επίσης οτι ερτωτήσιεσ τσου αρχηγούσ θα απευθύνουν οι δημοσιογράφοι Όλγα Τρέμη (MEGA), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ), Μαρία Χούκλη (ΑΝΤ1), Μάρα Ζαχαρέα (STAR), Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA) και Μάκης Γιομπαζολιάς (ΕTV).

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα