Πωλητήριο σε Φαλκάο η Μονακό!

Ο σοβαρός τραυματισμός που τον άφησε εκτός σχεδόν τη μισή αγωνιστική περίοδο, το εξαιρετικά ακριβό συμβόλαιό του και η έλευση του νέου προπονητή, Λεονάρντο Ζαρντίμ, αποτέλεσαν το τρίπτυχο της απόφασης των Μονεγάσκων να βάλουν πωλητήριο στον Ρανταμέλ Φαλκάο!

Ο Κολομβιανός επιθετικός έμεινε εκτός Μουντιάλ, καθώς δεν πρόλαβε να αποθεραπευθεί. Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ που τον παρακολουθεί, ο σούπερ σταρ της Μονακό θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει προετοιμασία. Ωστόσο, ένας παίκτης που κόστισε 60 εκατομμύρια ευρώ και απολαμβάνει ένα συμβόλαιο της τάξης 18,5 εκατομμυρίων, αποτελεί βάρος για οποιαδήποτε ομάδα, πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που αγωνίστηκε μόλις σε 19 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 11 γκολ.

Ο Ζαρντίμ πιστεύει πως ο Κολομβιανός θα αργήσει να επανέλθει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν τον τραυματισμό του, αν επανέλθει. Διότι οι περιπτώσεις σπουδαίων παικτών, με πολύ σοβαρούς τραυματισμούς, που δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στο υψηλό επίπεδο που βρίσκονταν, δεν είναι λίγες. Ο στόχος της Μονακό είναι να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα στη Γαλλία, κάτι που σημαίνει πως δεν διαθέτει την πολυτέλεια να περιμένει την ανάκαμψη του Φαλκάο, ούτε μπορεί να στηρίξει τα πλάνα του σε έναν παίκτη, που απουσίαζε για σχεδόν ένα οκτάμηνο από την ενεργό δράση.

Ο Κολομβιανός πάντως, δεν θα μείνει και χωρίς… δουλειά, καθώς η Μίλαν έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την περίπτωσή του. Σε πρώτη φάση, οι απαιτήσεις των Μονεγάσκων κυμαίνονται στα 60 εκατομμύρια, όσα δηλαδή έδωσε στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να τον αγοράσει. Το σίριαλ μόλις ξεκίνησε και αναμένεται να έχει πολλές συνέχειες…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα