Πόλος έλξης για τους τουρίστες η Αθήνα, εν όψει Πάσχα

Πόλος έλξης για εκατομμύρια τουρίστες αποτελεί η Αθήνα. Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών www.trivago.gr ερεύνησε και παρουσίασε  τα αποτελέσματα των δημοφιλέστερων προορισμών για το Πάσχα, με την ελληνική πρωτεύουσα να κατέχει τα πρωτεία, καθώς είναι  η φθηνότερη και δημοφιλέστερη πρωτεύουσα της Ευρώπης.

 Από τα στοιχεία το πρώτο συμπέρασμα είναι πως η Αθήνα αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες, καθώς οι επισκέπτες από όλη την Ευρώπη την κατατάσσουν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων τους, για τις Πασχαλινές τους εξορμήσεις. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι πως η Αθήνα αποτελεί τη φθηνότερη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με 80 ευρώ ανά διανυκτέρευση για τις ημέρες του Πάσχα, με δεύτερη το Βερολίνο με 94 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των ξένων τουριστών που θα έρθουν στην Ελλάδα, καταλαμβάνει το νησί των Ιπποτών με ιδιαίτερα χαμηλή μέση τιμή διανυκτέρευσης κατά τη διάρκεια του Πάσχα ( 61 ευρώ για δίκλινο δωμάτιο). Τη χαμηλότερη τιμή ωστόσο ανάμεσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς για το Πάσχα, κατέχουν τα Χανιά της Κρήτης με μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 58 ευρώ

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα