Πόρτα σε Ίντερ, στο… δρόμο για Ατλέτικο!

Όχι μόνο δεν διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή το καλοκαίρι από την Τσέλσι, αλλά τα ενίσχυσε, εκδηλώνοντας την προτίμηση και την επιθυμία του να δουλέψει με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο λόγος, βέβαια, για τον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος «έγραψε» από… μόνος του το νέο επεισόδιο στο μεταγραφικό σίριαλ που έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες μέρες, με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τις… προθέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Ισπανός επιθετικός συνέκρινε τον Σιμεόνε με τον Γκουαρδιόλα και άλλους μεγάλους προπονητές, τους οποίους θέλεις να κάθεσαι και να παρατηρείς πως λειτουργούν. Ας δούμε τι είπε:

«Έτρεφα μεγάλο θαυμασμό για τον Σιμεόνε από παλιά. Με βοήθησε πάρα πολύ. Με έμαθε πώς να είμαι αρχηγός. Με καθοδήγησε πολύ όταν ήμασταν συμπαίκτες στην Ατλέτικο. Θέλω πάντα να δουλεύω με ανθρώπους που θαυμάζω. Θαύμαζα τον Ράφα Μπενίτες και είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του. Το ίδιο έχω να πω για τον Ζοσέ Μουρίνιο ή τον Λουίς Αραγόνιες. Είμαι πολύ τυχερός, γιατί έχω δουλέψει δίπλα σε εξαιρετικούς ανθρώπους, η δουλειά των οποίων προκαλεί τον θαυμασμό. Ο Σιμεόνε είναι σαν τον Γκουαρδιόλα ή άλλους τεχνικούς, που θες να πας και να δεις πως δουλεύουν και να μάθεις πράγματα. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Δεν ξέρεις που θα είσαι αύριο, σε λίγες βδομάδες ή σε 10 χρόνια».

Ο Φερνάντο Τόρες μίλησε και για το Μουντιάλ, τονίζοντας τα εξής: «Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι θα δουλέψω πολύ σκληρά, ώστε να με καλέσει ο προπονητής στην αποστολή. Είναι πολύ σημαντικό να αγωνιστώ στα τελικά, καθώς θα είναι εκεί οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα