«Πειθαρχημένοι και αποφασιστικοί με τον Άρη»

Συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης πρωταθλήματος με τον Άρη έδωσε ο τεχνικός του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, λέγοντας πως θα πρέπει οι παίκτες του να δείξουν πειθαρχία και αποφασιστικότητα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που μάχεται για την επιβίωσή του…

«Έχουμε ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Είναι από τα πιο δύσκολα της σαιζόν καθώς είναι απέναντι σε έναν αντίπαλο που προσπαθεί να επιβιώσει και να εξαντλήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για να παραμείνει στην κατηγορία. Πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε τους βαθμούς και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Πρέπει να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι, αποφασιστικοί και με υπομονή στο παιχνίδι μας ώστε να διασπάσουμε την αμυντική λειτουργία του αντιπάλου.

Από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Σαρακατσάνος που είναι τιμωρημένος ενώ επανέρχονται οι Τζάνης και Παπαγεωργίου που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Ολυμπιακό. Στο μέτωπο των τραυματιών ο Ίγκορ πιστεύω πως θα είναι στη διάθεση μας. Ο Κάσες επέστρεψε, ωστόσο δεν θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε την συμμετοχή του σε κάποια αναμέτρηση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα