Ρουμενίγκε: Σίγουρος ότι θα παραμείνει ο Γκουαρδιόλα

Σίγουρος ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν Μονάχου, δήλωσε ο πρόεδρος των «Βαυαρών», Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε.

Ο άλλοτε μεγάλος διεθνής άσος αποκάλυψε πως τον Φεβρουάριο μίλησε με τον Ισπανό προπονητή για την επέκταση της συνεργασίας του και έλαβε πολύ θετική ανταπόκριση. Ο Ρουμενίγκε θέλησε να βάλει ένα τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν για τον προπονητή της ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ξέρω ότι ο Πεπ και η οικογένειά του αισθάνονται πολύ καλά στο Μόναχο. Δεν υπάρχει κάτι που να μας δείχνει ότι δεν θα θελήσει να παραμείνει προπονητής της ομάδας μας και μετά το 2016, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Αποτελεί κλειδί για την περίοδο επιτυχίας που διανύουμε».

Το όνομα του Πεπ Γκουαρδιόλα περιλαμβάνεται στα σενάρια διαδοχής τόσο του Λουίς Φαν Γκάαλ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και του Μανουέλ Πελεγκρίνι, για τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ οι υποψήφιοι πρόεδροι για τον θώκο της Μπαρτσελόνα τον έχουν συμπεριλάβει στον προεκλογικό τους αγώνα, στηρίζοντας τα πλάνα τους στην επιστροφή του Γκουαρδιόλα στον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα