Ρόμα: «Δεν πωλείται ο Στρούτμαν»

Σαφές μήνυμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και σε κάθε επίδοξο αγοραστή, έστειλε η διοίκηση της Ρόμα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν συμπεριλαμβάνεται στο σχεδιασμό της η πώληση του Ολλανδού ποδοσφαιριστή, Κέβιν Στρούτμαν.

Ο μάνατζερ των «κόκκινων διαβόλων», Λουίς Φαν Γκάαλ, έχει συμπεριλάβει τον συμπατριώτη του διεθνή παίκτη στη λίστα με τους παίκτες που σκοπεύει να εντάξει στο δυναμικό της Μάντσεστερ. Το καλοκαίρι που πέρασε δεν τα κατάφερε, αλλά εμφανίζεται διατεθειμένος να επαναλάβει την προσπάθειά του τον Ιανουάριο.

Η Ρόμα, που έχει υψηλές βλέψεις σε Ιταλία και Champions League, δεν φαίνεται πρόθυμη να ενδώσει στις πιέσεις των Άγγλων, γεγονός που εκφράστηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής των Ρωμαίων, Βάλτερ Σαμπατίνι, προχώρησε σε δημόσια τοποθέτηση, υποστηρίζοντας πως ο Ολλανδός δεν παραχωρείται. Ας δούμε τι ακριβώς είπε:

«Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης. Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει περί παραχώρησής του, προέρχονται από τις ομάδες που φιλοδοξούν να τον αγοράσουν. Θέλουμε να τον κρατήσουμε, καθώς αποτελεί την έκφραση της δυναμικής μας. Ελπίζουμε να τον δούμε να επιστρέφει στο γήπεδο, με όλες τις δυνάμεις του. Την περασμένη σεζόν έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο, αλλά το ξεκαθαρίζω πως δεν είναι προς πώληση. Λάβαμε προσφορές, όμως εμείς αμυνθήκαμε, υποστηρίξαμε τον παίκτη, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν, απολαμβάνουμε την παρουσία του και περιμένουμε την επιστροφή του από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί. Δεν σκεφτόμαστε με κανέναν τρόπο να τον πουλήσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα