Σίλβα: «Δεν έχω αποφασίσει για τη λίστα της UEFA»

Για τη φανταστική πορεία της ομάδας του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τα διλλήματα που αντιμετωπίζει όσον αφορά στις αλλαγές που δύναται να κάνει στη λίστα της UEFA, μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα στην τηλεόραση της NOVA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιους θα συμπεριλάβω στη λίστα, γιατί όπως ξέρουμε υπάρχουν ακόμη πολλές ημέρες μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, που έχουμε δικαίωμα να αποφασίσουμε. Πρόκειται για ένα μεγάλο διάστημα και μέχρι τότε μπορεί να συμβούν πάρα πολλά πράγματα σε μία ομάδα. Μπορεί να συμβούν αφίξεις ή αποχωρήσεις παικτών. Όταν θα έχω τα στοιχεία και θα ξέρω ποιοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεσή μου, τότε θα μπω στη διαδικασία να αποφασίσω. Θα είναι μία δύσκολη απόφαση. Δε θα είναι καθόλου εύκολο να αποφασίσω κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα μείνουν στην ομάδα, μετά τις αποχωρήσεις ή τις αφίξεις».

Όσον αφορά το ματς που ακολουθεί με τον Πλατανιά, τόνισε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα θα βρούμε απέναντί μας μία ακόμη ομάδα η οποία θα προσπαθήσει να μας δημιουργήσει προβλήματα. Θα προσπαθήσει να σταματήσει αυτή τη φοβερή δυναμική μας στο φανταστικό πρωτάθλημα που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Μία ομάδα η οποία στο γήπεδό της είναι σίγουρο πως θα δείξει τη δύναμή της. Είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Περιμένουμε ότι θα μας αντιμετωπίσει αμυντικά. Παράλληλα, με επιθετικές ενέργειες θα προσπαθήσει να μας δημιουργήσει προβλήματα. Κάτι που κάνει πάντα στα παιχνίδια της. Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί για να την αντιμετωπίσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα