Σενάρια… φυγής για Λουίς Σουάρες!

Ένα δημοσίευμα της «Sunday Times» έχει βάλει… φωτιά στον Μπρένταν Ρότζερς και τους οπαδούς της Λίβερπουλ, καθώς, σύμφωνα με το συντάκτη του, ο Λουίς Σουάρες ζήτησε μεταγραφή από τη διοίκηση των «κόκκινων»!

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα προκαλεί έκπληξη, αλλά παράλληλα ενισχύει και τα σενάρια που προέκυψαν μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μόλις πριν λίγους μήνες, ο Ουρουγουανός επιθετικός υπέγραψε νέο «ηγεμονικό» συμβόλαιο με το σύλλογο της Αγγλίας. Όταν δε, προέκυψε το ενδιαφέρον των Μαδριλένων, ο ίδιος φρόντισε με δηλώσεις του να «ξεκόψει» κάθε ενδεχόμενο μεταγραφής του, ξεκαθαρίζοντας πως θα μείνει στη Λίβερπουλ για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη, ώστε να πάρει το πρωτάθλημα στην Αγγλία.

Τι μπορεί να άλλαξε από τότε, αν φυσικά επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της Sunday Times; Σύμφωνα με ένα σενάριο, ο αρνητικός αρχικά Λουίς Σουάρες, προσεγγίστηκε από ανθρώπους του ισπανικού συλλόγου, όπως και ο μάνατζέρ του. Μέσα από τις συζητήσεις, η πλευρά του Ουρουγουανού πείστηκε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να μεταπηδήσει στην Ισπανία και να διεκδικήσει τους τίτλους που μπορεί να του δώσει η Ρεάλ. Το τι μέλλει γενέσθαι θα φανεί το επόμενο διάστημα και οπωσδήποτε μετά το Μουντιάλ, όταν θα χαλαρώσουν – αγωνιστικά – τα πράγματα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα