Σε δύο εβδομάδες και βλέπουμε…

Δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει με τον Εσιέν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και αυτό φέρνει σε πολύ δύσκολη κατάσταση για μία ακόμη φορά το ιατρικό επιτελείο που συνεχίζει να επιμένει ως δεν έχει να κάνει με το πρόσφατο χειρουργείο του παίκτη στους κοιλιακούς.

Στον ΠΑΟ έχουν κάνει επένδυση και δεν σκοπεύουν να τον αναγκάσουν να παίξει με πόνους και έχουν πάρει χαμπάρι πως μάλλον θα τον δουν 100% καλά το 2016. Αλλά ακόμη και τότε, αν οι «πράσινοι» είναι εντός πρωταθλήματος, όλα είναι πιθανά.

Προτιμούν, λοιπόν, στο Κορωπί να κάνουν γαϊδουρινή υπομονή, παρά τα βιάσουν τις καταστάσεις. Άλλωστε, βλέπουν και τον ίδιο τον παίκτη να απογοητεύεται και πείθονται ακόμη περισσότερο πως δεν είναι πρόκειται για τερτίπια. Βέβαια, το γεγονός πως δεν μπορεί να γίνει κάποια διάγνωση κάπως μπερδεύει τους πράσινους, με το ιατρικό επιτελείο να λέει πως θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ακόμη κι αν αύριο το πρωί πει ο Εσιέν πως έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις στην κοιλιά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα