Σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη για επενδύσεις ο Παππάς

Tαξίδι στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο Νίκος Παππάς, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσο.

Το ταξίδι αυτό δεν είναι χωρίς σημασία, καθώς, όπως λένε στο Μέγαρο Μαξίμου, θα έχει επενδυτικό, αλλά και πολιτικό χαρακτήρα, μιας και θα είναι η πρώτη επίσκεψη Ελλήνων κυβερνητικών αξιωματούχων στο εξωτερικό, μετά το (επικείμενο) κλείσιμο της αξιολόγησης. Αυτό δεδομένου ότι στο κυβερνητικό στρατόπεδο είναι διάχυτη η αισιοδοξία για συμφωνία μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ταξίδι προετοιμάζεται εδώ και καιρό και στην ατζέντα των επαφών των δύο στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα περιλαμβάνονται διαβουλεύσεις με την αμερικανική κυβέρνηση σε υψηλό επίπεδο, αλλά και συζητήσεις με επενδυτές και εκπροσώπους της Ομογένειας. Σημειώνεται πως, την ώρα που ο κ. Παππάς θα βρίσκεται στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα θα «τρέχει» ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε τις προηγούμενες ημέρες, «στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ξεκινά η διαδικασία της προκήρυξης για τις τηλεοπτικές άδειες, με προθεσμία υποβολής των φακέλων 45 ημέρες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα