Σε ρόλο παπαράτσι η Δούκισσα Νομικού: Ποιο διάσημο κορμί “ζήλεψε”

Πώς αισθάνεται η αψεγάδιαστη Δούκισσα Νομικού όταν συναντάει ένα αψεγάδιαστο κορμί στην παραλία. Αν και δεν το έχει ξανά κάνει δημόσια να παραδεχτεί μία συνάδελφό τις για το τέλειο κορμί της, αντικρίζοντας την Ιζαμπέλ Γκουλάρντ στη Μύκονο, δεν κρατήθηκε να μην τη φωτογραφίσει και να την εξυμνήσει στο προσωπικό της blog.

 

«Δεν μου αρέσει αυτό που κάνω σήμερα, ξέρω πως είναι να είσαι στην παραλία, να χαλαρώνεις με την παρέα σου και να νιώθεις να σε τραβάνε κρυφά φωτογραφία οι υπόλοιποι λουόμενοι. Έχω τύψεις που ανεβάζω αυτήν την παπαρατσική φωτογραφία -αλήθεια σου λέω- αλλά να σου πω κάτι; Όταν έχεις ένα τέτοιο κορμί δεν νομίζω να σε νοιάζει και πολύ αν σε τραβάει ο κόσμος φωτογραφίες… Άλλωστε από όποια γωνία κι αν δεις τη συγκεκριμένη γυναίκα είναι αψεγάδιαστη! Κυριολεκτικά!

Δεν έχω κάνει καλό παπαρατσικό ρεπορτάζ γιατί δεν έχω φωτογραφία από μπροστά, όμως μπορώ να σου πω πως πρόκειται για την Izabel Goulart, το πιο γυμνασμένο top model στον πλανήτη! Βρίσκεται στη Μύκονο και απολαμβάνει τα μπάνια της, μαζί με την παρέα της. Είναι γλυκιά και χαμογελαστή -ok, αυτό προφανώς δεν μπορείς να το δεις εσύ αυτή τη στιγμή- και γυμνάζεται ακόμη και στην παραλία αφού δεν σταματάει να παίζει ρακέτες!Καρακαλλονή!!!» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δούκισσα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα