Σκίμπε: «Να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο»

Μετά το Euro του 2004 η Εθνική μας ομάδα έγινε μόδα! Κακά τα ψέματα, στα παιχνίδια για τις προκριματικές φάσεις των επόμενων διοργανώσεων υπήρχαν παιχνίδια στο «Γ. Καραϊσκάκης» που δεν έβρισκες εύκολα εισιτήριο!

Μετά το Μουντιάλ του 2014, όμως, ο κόσμος παράτησε την Εθνική μας ομάδα, παρά την καλή πορεία στα γήπεδα της Βραζιλίας και την παραλίγο διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τα ημιτελικά! Κακό θέαμα, ήττες, απαξίωση. Ο Μίκαελ Σκίμπε είναι ενημερωμένος για την πορεία αυτή και σίγουρα δεν είναι τυχαίο που στις δηλώσεις του μετά την προπόνηση της Δευτέρας δε στάθηκε τόσο στην ανάγκη να νικήσει η ομάδα την Ισλανδία στο φιλικό παιχνίδι της Τρίτης, αλλά στην υποχρέωση που έχει η Εθνική ομάδα να κάνει και πάλι τον κόσμο να την αγκαλιάσει:

«Είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας με το Μαυροβούνιο. Δεν μου άρεσε η εικόνα που δείξαμε τα τελευταία είκοσι λεπτά και θεωρώ πως υπάρχουν τομείς που μπορούμε να βελτιώσουμε. Θα παίξουμε και πάλι με τρεις στόπερ αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα. Θα κάνω αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς, κυρίως μεσοεπιθετικά. Η Ισλανδία που παίζει με 4-4-2 είναι καλύτερη ομάδα αμυντικά σε σχέση με το Μαυροβούνιο και για να σκοράρουμε θα πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Είναι στο χέρι των παικτών να κάνουν τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα