Νύκταρης: «Βαλτός ο διαιτητής για να μη γίνει το ματς»

Και τρίτο και τέταρτο ημίχρονο έχει το παιχνίδι μεταξύ των Χανίων και της Κέρκυρας που δεν έγινε ποτέ. Θυμίζουμε πως το ματς για το πρωτάθλημα της Football League καταχωρήθηκε στα χαρτιά στους Κερκυραίους επειδή ο διαιτητής Γρατσάνης δεν είχε πληρωθεί στις 15:20 το ποσό των εξόδων μεταφοράς του ιδίου και των βοηθών του.

Όταν δύο λεπτά αργότερα τα λεφτά ήταν στο γραφείο του, εκείνος ήταν ανένδοτος και είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία κλεισίματος του Φύλλο Αγώνα. Για το συμβάν μίλησε ο πρόεδρος του ΑΟ Χανίων, Ηρακλής Νύκταρης, ο οποίος θεωρεί πως πήγε «κατευθυνόμενος» στα Χανιά για να πλήξει την ομάδα και πως υπήρχε οργανωμένο σχέδιο, καθώς επίτηδες δεν είχε αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα για να υπάρξει μπλέξιμο και καθυστέρηση εύρεσης των χρημάτων. Να οι δηλώσεις του προέδρου του ΑΟΧ στο Sport Fm Κρήτης:
«Έγινε ένα φιάσκο από τον διαιτητή. Λόγω αλλαγής ώρα προέκυψε το πρόβλημα με τα χρήματα. Εγώ έδωσα εντολή να πάνε τα λεφτά από το Ηράκλειο. Το μοναδικό παιχνίδι που έμεινε στις 15:00 και δεν άλλαξε η ώρα ήταν το δικό μας. Ό,τι τρεχούμενα έξοδα είχε η ομάδα τα είχα κανονίσει. Ο διαιτητής για δύο λεπτά δεν άρχισε το παιχνίδι. Μίλησα με τον Καλογιάννη και εκείνος μίλησε με το διαιτητή, αλλά ήταν ανένδοτος. Ο διαιτητής ήταν βαλτός για να μην παίξει η ομάδα. Εξυπηρετούσαν άλλους σκοπούς. Από τη στιγμή που μίλησαν με τους παράγοντες αυτούς και πήραν εντολή, αποφάσισαν να μη γίνει το παιχνίδι. Η ομάδα των Χανίων δεν χρωστά σε κανέναν» είπε αρχικά.
«Θα μιλήσω με ονόματα. Ο Καραμελίδης με τον πρόεδρο ΕΠΣ Τρικάλων, Θανάση Μπουτζιώλης, που ορίζουν τους διαιτητές, το έκαναν. Μας στέλνουν κατευθυνόμενους τους διαιτητές. Δεν πρόκειται να δεχτώ του χρόνου να ορίζονται οι διαιτητές, μόνο με κλήρωση. Ό,τι και αν κάνουν, η ομάδα θα σωθεί. Ο αγώνας δεν έγινε για άλλους σκοπούς. Αυτή η ΕΠΟ πρέπει να τελειώσει. Είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει ένα πέναλτι. Η ΕΠΟ μάς χρωστά λεφτά, όπως και η Football League. Γιατί για τη Ζάκυνθο δεν γίνεται τίποτα; Επειδή ο υπουργός είναι από εκεί; Λέω εγώ τώρα…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα