Σκίμπε: Στόχος μας η πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας έθεσε ως στόχο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Μίκαελ Σκίμπε.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε στον Arena FM και αναφέρθηκε στις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα με τις ελληνικές ομάδες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Γνωρίζω το πόσο εξέλιξε και απογείωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο με την Εθνική Ελλάδος και την κατάκτηση του Euro ο Όττο Ρεχάγκελ. Τώρα αφού χάσαμε την πρόκριση σε αυτό το Euro, ο επόμενος στόχος μας είναι να είμαστε στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Είναι σημαντικό για μένα να έχω συνεργασία με τους τεχνικούς του ομάδων. Χάρηκα που μίλησα με τον τεχνικό του Ηρακλή Νίκο Παπαδόπουλο. Ανταλλάξαμε απόψεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αύριο θα έχω μια τέτοια συνάντηση και με τον κύριο Τούντορ. Περιμένω μια καλή συνεργασία με τους τεχνικούς των συλλόγων, να μου πουν τους δικούς τους προβληματισμούς, τις δικές τους σκέψεις για το ποδόσφαιρο. Και εγώ όμως θέλω να τους μεταφέρω το δικό μου σκεπτικό, τον δικό μου τρόπο δουλειάς.

Ο Βέλλιος έχασε μια τρομερή ευκαιρία στο 92’, αλλά εκτός αυτού πείστηκα και χθες για την ποιότητα του. Δε μιλήσαμε όμως με τον κύριο Παπαδόπουλο μόνο για τον Βέλλιο, αλλά γενικά για το ποδόσφαιρο και για άλλους Έλληνες παίκτες.

Ο Ηρακλής σαν ομάδα που ανέβηκε φέτος παίζει ένα σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Για πολλούς παίκτες είναι η πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία. Είναι πολύ σημαντική η δουλειά που κάνει ο Νίκος Παπαδόπουλος με αυτούς τους παίκτες σε αυτήν την ομάδα.

Βλέπουμε όλα τα παιχνίδια. Γι’ αυτό συζητάω με όλους τους προπονητές των ομάδων για να βρούμε τα ταλέντα. Συζητάμε και με τους προπονητές των νέων, και των ελπίδων γιατί θέλουμε να έχουμε άποψη για όλους προκειμένου να αναδείξουμε τα νέα ταλέντα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα