Σοκ στην Ίντερ: Ο Τοχίρ πουλά (;) τις μετοχές του

Σε νέες διοικητικές περιπέτειες εισέρχεται ο σύλλογος της Ίντερ, καθώς ο Έρικ Τοχίρ φέρεται να προσανατολίζεται στη σταδιακή αποχώρησή του από τα κοινά του ιταλικού ποδοσφαίρου, παραχωρώντας τουλάχιστον το 70% των μετοχών του.

Ο Τοχίρ ανέλαβε τα ηνία στους «Νερατζούρι» το 2013 από τον Μάσιμο Μοράτι, αλλά όπως γράφει η Gazzetta dello Sport, ο Ινδονήσιος επιχειρηματίας έχει μετρήσει μεγάλες οικονομικές απώλειες, με αποτέλεσμα να εξετάζει κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον της παρουσίας του στον σύλλογο του Μιλάνου.

Ο Τοχίρ φέρεται να έχει δώσει εντολή στην Goldman Sachs να βρει επενδυτές προκειμένου να συνδράμουν οικονομικά ή ακόμα καλύτερα να βρεθεί αγοραστής για την εξαγορά της Ίντερ. Εκτιμάται, ωστόσο, πως τη δεδομένη χρονική στιγμή θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί κάποιος που θα έπαιρνε την απόφαση να μπει στην Ίντερ δεδομένου του ότι δεν μιλάμε για έναν κερδοφόρο οργανισμό, ενώ τα σημάδια της παγκόσμιας οικονομίας δείχνουν ότι έρχεται νέο κύμα ύφεσης..

Το εναλλακτικό πλάνο που έχει στο μυαλό του ο ιδιοκτήτης της Ίντερ είναι να βρει αγοραστή, ώστε να παραχωρήσει το 70% του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου και ο ίδιος να απεμπλακεί σταδιακά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα