Σοκ: Στη φυλακή για φόνο διάσημη ηθοποιός (εικόνες)

 

Στη φυλακή και στο κελί της οδηγήθηκε εκ νέου η διάσημη ηθοποιός, αφού κατηγορήθηκε ότι οδηγούσε ενώ της είχε απαγορευτεί από τον νόμο, όταν της επέτρεψαν να αποφυλακιστεί μετά τα τρία χρόνια κάθειρξης που είχε κατηγορηθεί.

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς Melrose, Άμι Λοκέι, που το 2010 και οδηγώντας με υπερβολική ταχύτητα, σκότωσε την 60χρονη Έλεν Σιμάν και τραυμάτισε σοβαρά τον σύζυγό της. Το δικαστήριο της έδωσε ποινή τριών χρόνων φυλάκισης, ενώ κατά την αποφυλάκισή της το 2015, ο σύζυγός της και πατέρας των δύο παιδιών της,κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Η ηθοποιός όμως βρέθηκε ξανά στο εδώλιο της κατηγορουμένης, αφού η οικογένεια του θύματος έκανε ένσταση, υποστηρίζοντας ότι δεν εξέτισε την ποινή της, ενώ της είχε απαγορευτεί να οδηγεί.

«Το να είσαι στην φυλακή είναι απάνθρωπο. Είναι σαν να βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια τον θάνατό του. Στην αρχή, οι δικοί σου άνθρωποι σου γράφουν και μετά εξαφανίζονται» τόνισε ηθοποιός. Στα 45 της πια ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα, οι δικοί της την εγκατέλειψαν και η μόνη χαρά στη ζωή της είναι όταν την επισκέπτονται οι κόρες της!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα