Σοφία Μουτίδου: Μιλά για το ρατσισμό που έχει δεχτεί λόγω των κιλών της

Η Σοφία Μουτίδου παραχώρησε συνέντευξη στο You και μίλησε μεταξύ άλλων για το πένθος που βιώνει από την απώλεια του άντρα της, τα κιλά της, αλλά και την απόφαση του Απόστολου Γκλέτσου να μιλήσει για τις εμπειρίες του ανοικτά.

Εξομολογείται λοιπόν, τραγικό περιστατικό στη μέση του δρόμου, η αγαπημένη ηθοποιός: “Μια φορά με σταμάτησε μια για να της πω που είναι η Πατησίων και μου λέει: Εσύ είσαι η Μουτίδου; Για γύρνα λίγο να σε δω. Εντάξει δεν έχεις και τόσο χοντρό κώλο όσο λένε.

Είμαστε θύματα της οπτική βίας οι άνθρωποι με κιλά.Δεν χρειάζεται δηλαδή να σου πουν κάτι, φθάνει που σε βλέπουν. Είναι δηλαδή πολύ χειρότερο να έχεις κιλά από το να απατάς τον άντρα σου, να εισαι ναρκομανής, να πίνεις…”.

Όσον αφορά τις δηλώσει Απόστολου Γκλέτσου, σχολίασε: “Πολύ φυσικό, πολύ ανθρώπινο… Ένας άντρας που έχει δοκιμάσει τα πάντα, χαίρει της εκτίμησής μου, μη σου πω ότι έχει κλείσει το κύκλο του και σφραγίζεται περισσότερο σαν άντρας. Δε με χαλάει καθόλου να ακούω έναν άντρα να λέει ότι έχει πάει με άλλον άντρα”.

Σχετικά με την απώλεια του άντρα της και τον τρόπο που επήλθε αυτή επισήμανε:  “Πολύ δύσκολα…Νιώθω όμως ότι πρέπεινα συνεχίσω μπροστά και ειδικά επειδή έχω ένα παιδί. Δεν έχω πολλές επιλογές, αναγκάζομαι να είμαι φουλ στη ζωή και να βρίσκομαι μέσα στα πράγματα. Απλώς δεν θέλω να μιλάω γι΄αυτό το προσωπικό μου πένθος. Όχι από μυστικοπάθεια αλλά επειδή έχω ένα παιδί, που έχει αρχίσει να διαβάζει πράγματα… Είναι ακόμα μικρό”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα