«Σούπα» για το… κρύο στην Ξάνθη!

Όπως ξεκίνησε, έτσι… τελείωσε η αναμέτρηση της Skoda Ξάνθης με τον Πλατανιά. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) και αν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιον που ευνοήθηκε, αυτοί είναι οι φιλοξενούμενοι, με τον έναν βαθμό εκτός έδρας.

Το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Δίχως πολλές φάσεις, δίχως ρυθμό και με την προσοχή και των δύο να εστιάζεται στην άμυνα. Οι γηπεδούχοι είναι οι μεγάλοι χαμένοι του αγώνα, καθώς έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στο γκρουπ των ομάδων που ελπίζουν στη συμμετοχή τους στα play off.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, με βοηθούς τους Χρήστο Ακρίβο, Ιωάννη Καραγκιζόπουλο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Καπετάνος, Νούνες, Φλίσκας, Ζαραδούκας και Σίλβα Κλέιτον.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Γκόμσι (66’ Γουάλας), Μπέρτος, Φερνάντεθ (75’ Ράνος), Βασιλακάκης, Σίλβα Κλέιτον, Φλίσκας, Γούτας, Καπετάνος, Λισγάρας, Μπέλιτς (57’ Λουσέρο)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπά, Μαχαμάτ, Κάσιο (70’ Γκαβιλάν), Αποστολόπουλος (85’ Τσοντάκης), Μιλούνοβιτς, Νούνες, Γουνδουλάκης (61’ Δημήτρης), Ιτούα, Κουλιμπαλί, Ζαραδούκας, Τετέ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα