Σπείρα που κτυπά σπίτια ποδοσφαιριστών στην Αγγλία!

Η πρώτη φορά μπορεί να θεωρηθεί τυχαία. Η δεύτερη προκαλεί υποψίες. Η τρίτη όμως, θέτει την υπόθεση σε άλλη βάση. Το ενδεχόμενο να υπάρχει σπείρα που κτυπά σπίτια ποδοσφαιριστών της Premier League εξετάζει η βρετανική αστυνομία, μετά και το τελευταίο κρούσμα με θύμα τον Τομ Κλέβερλι της Έβερτον και την οικογένειά του.

Ο Άγγλος χαφ των «ζαχαρωτών» είδε τους ληστές να εισβάλλουν στο σπίτι του κρατώντας γκλοπ και μπροστά στα μάτια του ζεύγους, αλλά και της μικρής του κορούλας, οι δράστες απέσπασαν πράγματα αξίας μεγαλύτερης των 200.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Range Rover του ποδοσφαιριστή, αξίας 100.000 ευρώ! Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δεν τραυματίστηκε κανείς από την οικογένεια του ποδοσφαιριστή, ωστόσο και οι τρεις βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και αισθάνονται ανασφάλεια.

Το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό που έχει καταγραφεί το τελευταίο διάστημα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του διεθνούς Αργεντινού ποδοσφαιριστή Άνχελ Ντι Μαρία, το σπίτι του οποίου παραβιάστηκε δύο φορές, ενώ η οικογένειά του ήταν μέσα, με συνέπεια να ζητήσει μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον να αγωνίζεται με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, στη Γαλλία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα