Στέλνουν Καρντόσο στην Τραμπζονσπόρ οι Τούρκοι…

Για επαφές του Όσκαρ Καρντόσο με ανθρώπους της Τράμπζονσπορ κάνει λόγο ο τουρκικός Τύπος, με τους δημοσιογράφους από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως ειδικά για τον Παραγουανό φορ βρέθηκε στην Ελλάδα ο Βολκάν Καζάκ.

Ο συνεργάτης του προπονητή της ομάδας της Τραπεζούντας Ερσούν Γιανάλ, ταξίδεψε στην Αθήνα και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό, τσεκάροντας παίκτες του Ολυμπιακού και κάπως έτσι προέκυψε θέμα Καρντόσο.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός  δεν έχει βρει τα πατήματά του στον Ολυμπιακό και μέχρι στιγμής… αγνοεί το σκοράρισμα. Ο Παραγουανός στράικερ δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα τον δρόμο προς τα δίχτυα, παραμένοντας «άσφαιρος» σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ το γεγονός ότι στη θέση του προτιμάται ο σαφώς πιο παραγωγικός Ιντέγε δημιουργεί σενάρια αναφορικά με το μέλλον του.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο ίδιος φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να γυρίσει δανεικός τον Γενάρη, καθώς δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην χώρα μας. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που λένε στην  Τουρκία και δεν προκύπτει από πουθενά αλλού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα