Στα όρια του αυτοδιοίκητου!

Με τα χίλια ζόρια η ΕΠΟ αναγκάστηκε να δεχθεί την ύπαρξη τακτικών δικαστών και στις τρεις βαθμίδες δικαιοσύνης της Ομοσπονδίας, αλλά αυτό που σκοπεύει να κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα υπερβεί την έννοια του αυτοδιοίκητου, τουλάχιστον έτσι όπως την ορίζει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αν υλοποιηθεί η σκέψη των «πρασίνων» και γίνει μήνυση εναντίον του διαιτητή Αρετόπουλου για αλλοίωση αποτελέσματος εις βάρος της ομάδας τους, τότε η ΕΠΟ θα υποχρεωθεί να αποβάλει τον Παναθηναϊκό από το πρωτάθλημα, όπως προειδοποίησε άλλωστε μέσω επιστολής της στη Super League.

Προφανώς λύση δεν είναι αυτό που πάει να κάνει ο ΠΑΟ, διότι με αυτόν τον τρόπο θα ξεκινήσουν μηνύσεις όλες οι ομάδες και θα κάθονται στο εδώλιο διαιτητές απλά για ανθρώπινα λάθη. Οι τελευταίοι που ευθύνονται είναι οι διαιτητές. Και η ΕΠΟ, όμως, από την πλευρά της είναι υπόλογη, αφού κάνει αδικαιολόγητες εκκαθαρίσεις διαιτητών από τους ευρωπαϊκούς πίνακες και στη συνέχεια τα νέα πρόσωπα προβαίνουν σε… ρεσιτάλ λαθών, δίνοντας ανύπαρκτα πέναλτι εκτός περιοχής και χρεώνοντας οφ σάιντ γυρίσματα αμυντικών προς τα πίσω!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε τις εξελίξεις, καθώς αν ο ΠΑΟ κάνει πραγματικότητα την απειλή του, τότε θα μιλάμε για πρωτοφανή εξέλιξη!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα