Στην Ίντερ ο Βίντιτς

Τη διαδρομή Μάντσεστερ – Μιλάνο θα πραγματοποιήσει σε λίγους μήνες ο Νεμάνια Βίντιτς, ο οποίος από το καλοκαίρι θα ανήκει στο δυναμικό της Ίντερ.

Ο αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και βάσει του δικαιώματος που του παρέχει ο νόμος, διαπραγματεύθηκε, συμφώνησε και υπέγραψε με τον ιταλικό σύλλογο. Η διοίκηση της Ίντερ, μάλιστα, ανακοίνωσε τη σπουδαία μεταγραφή, με την οποία θα ενισχύσει σε ικανό βαθμό την αμυντική της γραμμή.

Ο Βίντιτς είναι 33 χρόνων και η φιλολογία περί μετακίνησής του κρατούσε για αρκετά χρόνια, κυρίως για… οικογενειακούς λόγους, καθώς η σύντροφός του δεν αισθανόταν καλά με το… κλίμα στην Αγγλία, παρότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους του πλανήτη.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βίντιτς ικανοποίησε απόλυτα το νέο ιδιοκτήτη του ιταλικού κλαμπ, Έρικ Τοχίρ, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης. Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώσαμε τη συγκεκριμένη κίνηση. Ο Νεμάνια συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους αμυντικούς στον κόσμο και θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα