Στην Ιταλία… υπάρχει μέλλον για τον Μήτρογλου!

Η περιπέτεια υγείας του Κώστα Μήτρογλου μπορεί να επηρέασε την παρουσία του στο αγγλικό πρωτάθλημα και στη Φούλαμ, φαίνεται όμως πως δεν άλλαξε την εκτίμηση που υπάρχει στον ποδοσφαιρικό κόσμο για τις ικανότητές του και το ταλέντο του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, τόσο η Νάπολι όσο και η Ίντερ, έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον διεθνή Έλληνα επιθετικό, ο οποίος παραχωρείται από την αγγλική ομάδα. Η αποθεραπεία του Κώστα Μήτρογλου βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, ενώ και ο Φερνάντο Σάντος τον συμπεριέλαβε στην προεπιλογή για το Μουντιάλ και κατά πάσα πιθανότητα, θα βρίσκεται και στους «23» που θα ταξιδέψουν στην Βραζιλία.

Η Φούλαμ, που έπεσε κατηγορία στην Αγγλία, θέλει να μειώσει καθοριστικά το μπάτζετ της. Η μεταγραφή του Μήτρογλου ήταν πολύ βαριά για το ταμείο της, ενώ η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη εξαιτίας της απουσίας του ποδοσφαιριστή, λόγω του τραυματισμού του στο πόδι. Η παραχώρησή του θα προσφέρει μεγάλη ανάσα στο ταμείο της Φούλαμ, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία, έστω και του αγγλικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ιταλία, Νάπολι και Ίντερ έχουν ενημερώσει ότι θα καταθέσουν τις προσφορές τους μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς το ενδιαφέρον είναι έντονο και θέλουν να κλείσουν το θέμα πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα