Στον εισαγγελέα Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Θέλει ψυχιατρείο. Είναι επικίνδυνη»

Μια μεγάλη περιπέτεια βιώνει τον τελευταίο καιρό η δημοφιλής τραγουδίστρια, αναγκάζοντάς την να περάσει δύο φορές την πόρτα του εισαγγελέα για να καταγγείλει το τι περνάει.

Η ζωή της έχει γίνει κόλαση, φοβάται για τη σωματική της ακεραιότητα, δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της, δέχεται απειλητικά μηνύματα, και όλα αυτά από μία θαυμάστριά της που έχει εμμονή μαζί της. Η Ιωάννα Λεγάκη, έχοντας δοκιμάσει τα πάντα για να γλιτώσει από τη γυναίκα αυτή, αποφάσισε να δώσει τη φωτογραφία της στο Facebook και να αποκαλύψει τα όσα της κάνει.

«Λυπάμαι πολύ που θα προβώ σ αυτή την ανάρτηση άλλα η υπομονή μου έχει εξαντληθεί !!!!!!Η εικονιζόμενη ονομάζεται…  είναι από τη Χίο και τη γνώρισα πριν από ένα χρόνο σ ένα γάμο που πήγα να τραγουδήσω από τότε λοιπόν έχει κάνει τη ζωή μου κόλαση με ακολουθεί παντού και με έχει παρενοχλήσει αρκετές φορές κάθε μέρα κάνει 3 με 5 ψεύτικα προφίλ και μου στέλνει χιλιάδες μηνύματα,.έχει πάθει αυτό που λέμε Εμμονή!!!!! Έχω κάνει τα πάντα με εισαγγελικές παραγγελίες έχω μιλήσει επανειλημμένα με τους γονείς της αλλά δυστυχώς τίποτα έχω φτάσει στα όρια μου!!!!!!!!απλά προσέχετε είναι άκρως επικίνδυνη!!!!!!Πρέπει να μπει επειγόντως σε ψυχιατρική κλινική!!!!!!!!κάποιοι από σας τη ξέρετε γιατί την έχετε δει όπου εμφανίζομαι και ξέρετε την υπόθεση!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!έχω όλα τα μνμ αποθηκευμένα απ όλα τα προφίλ της!!!» ανέφερε στο status της.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα