Στο… ρινγκ με 25 εκατομμύρια για Κόλμαν!

Τον αμυντικό της Έβερτον, Σέμους Κόλμαν, φέρεται να έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ο μάνατζερ της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ετοιμάζει πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ, για την απόκτησή του.

Ο Κόλμαν, κατά την περυσινή αγωνιστική περίοδο, αναδείχθηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς ακραίους μπακ της Premier League, πετυχαίνοντας έξι τέρματα και δίνοντας δύο τελικές πάσες. Ο Κόλμαν παρακολουθείται εδώ και καιρό από τους σκάουτερ της Τσέλσι και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, αλλά και την άποψη του Ζοσέ Μουρίνιο, αποτελεί τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, ο οποίος προορίζεται να αναλάβει ρόλο στο κέντρο της άμυνας των «μπλε»!

Για τον Κόλμαν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γεγονός που ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο δυσκολίας ολοκλήρωσης της μεταγραφής, ενδεχομένως και το κόστος. Το ισχυρό πλεονέκτημα της Τσέλσι, τουλάχιστον όπως παρουσιάζεται από τον βρετανικό Τύπο, είναι ο σκάουτερ Μάικ Ντόχερτι, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Κόλμαν και τον πήγε στην Έβερτον. Πλέον, εργάζεται για λογαριασμό της Τσέλσι και του Ζοσέ Μουρίνιο και είναι σίγουρο πως ο ρόλος του θα είναι καταλυτικός στην εξέλιξη της όλης ιστορίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα