Στο σπίτι του Πρίσλεϊ θα παντρευτεί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Έτοιμη να να ντυθεί νύφη για τρίτη φορά είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, με τον πολυαγαπημένο της σύντροφο , Ντέιβιντ Λουκάντο. Σύμφωνα με το RadarOnline, οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ η ποπ σταρ έχει καταλήξει και στο χώρο που επιθυμεί να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης.

Κι αυτός δεν είναι άλλος από το σπίτι – μουσείο του Έλβις Πρίσλεϊ. Η 32χρονη επιθυμεί να παντρευτεί τον αγαπημένο της στην περίφημη Graceland, στο Μέμφις του Τεννεσί. Πηγή από το περιβάλλον της σταρ δήλωσε: «Στόχος της είναι να τραβήξει προσελκύσει την προσοχή του κόσμου και των μίντια, προκειμένου να καρπωθεί αρκετά χρήματα από τις φωτογραφίες του μυστηρίου».

Να σημειωθεί πως ο πρώτος γάμος της Σπίαρς ήταν με το Τζέισον Αλεξάντερ τον Ιανουάριο του 2004 στο Λας Βέγκας και κράτησε μόλις 55 ημέρες. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με το χορευτή Κέβιν Φέντερλαϊν, ο οποίος κράτησε από το 2004 μέχρι 2007. Μαζί του απέκτησε τους δύο γιους της, τον 8χρονο Σον Πρέστον και τον 7χρονο Τζέιντεν Τζέιμς.

Η Graceland είναι η έπαυλη που διέμειναν ο Πρίσλεϊ και η Πρισίλα, αμέσως μετά το γάμο τους, με το βασιλιά του ροκ εν ρολ να αφήνει εκεί την τελευταία του πνοή το 1977, σε ηλικία 42 ετών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα