Στο στόχαστρο της Παρί ο Γιάγια Τουρέ!

Τη μεταγραφή της φετινής χρονιάς θα επιχειρήσει να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν, εκφράζοντας το ενδιαφέρον της για τον διεθνή Ιβοριανό μέσο της Μάντσεστερ Σίτι, Γιάγια Τουρέ!

Οι Παριζιάνοι χρειάζονται έναν ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή και θεωρούν πως η λύση του Γιάγια Τουρέ είναι η ενδεδειγμένη. Ο Ιβοριανός άσος, που αναδείχθηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017. Ακριβώς αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο «αγκάθι» για την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν η Μάντσεστερ Σίτι αντιδράσει θετικά στην πρόταση που ετοιμάζονται να καταθέσουν.

Σε κάθε περίπτωση, το κόστος απόκτησης του Γιάγια Τουρέ θα είναι αρκετά μεγάλο, καθώς αυτή την περίοδο, ο Ιβοριανός μέσος θεωρείται ένας από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο. Παρά τις δεδομένες δυσκολίες, η διοίκηση της Παρί θα εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες έχει, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ο Γιάγια Τουρέ εμφανίστηκε στο ευρωπαϊκό προσκήνιο το 2001, σε ηλικία μόλις 17 ετών, με τη φανέλα της βελγικής Μπέβερεν. Το 2003 πήρε μεταγραφή στην Μέταλουργκ Ντόνετσκ και το 2005 ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Το 2006, η Μονακό δαπάνησε ένα πολύ μεγάλο ποσό για να τον πάρει από τους «ερυθρόλευκους» και το 2007, τον παραχώρησε στην Μπαρτσελόνα, έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ. Από το 2010 αγωνίζεται με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Αγγλίας, ένα κύπελλο Αγγλίας, ένα Λιγκ καπ και το Community Shield, to 2012.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα