Στο τραπέζι των συζητήσεων οι εκπρόσωποι

Αύριο Πέμπτη θα γίνει η πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων των κομμάτων στον δρόμο προς την συγκρότηση της Ελιάς. Το ραντεβού κλείστηκε για το γραφείο του κ. Παναγιώτη Ρήγα στη βουλή όπου θα βρεθούν οι τρεις εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ , του Ανδρέα Λοβέρδου, της ομάδας των 58 και του Ηλία Μόσιαλου. 

Αντικείμενο της συνάντησης είναι να προετοιμαστεί το έδαφος για την ανασύσταση της κεντροαριστεράς ενόψει ευροκλογών.
Από αυτή την προσπάθεια φαίνεται πως εν τέλει θα λείπει ο Ανδρέας Παπαδόπουλος της ΔΗΜΑΡ ο οποίος μάλιστα δέχεται και τα βέλη του Νίκου Μπίστη.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook απάντησε το στέλεχος της πρωτοβουλίας των 58, στην συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς στον «ΑΘΗΝΑ 9.84». Ο κ. Παπαδόπουλος απαντώντας σε ερώτηση για το ευρωψηφοδέλτιο των 58 είχε πει «ότι δεν θα πρέπει να πιεστούν να κάνουν ένα ψηφοδέλτιο με την πίεση μιας εκλογικής αναμέτρησης, απλώς και μόνο για να γίνει.

Οι ευρωεκλογές είναι μια πρώτη μάχη. Νομίζω το κρίσιμο είναι η επόμενη ημέρα» είχε τονίσει.
«Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος αφού έκανε μια ψυχαγωγική περιοδεία στις εκδηλώσεις των 58, μόλις έσκασε ο σταυρός προτίμησης γύρισε άρον άρον στην ΔΗΜΑΡ. Και από εκεί μας καλεί “να μην πιεστούμε να κάνουμε ψηφοδέλτιο…Οι ευρωεκλογές είναι μια πρώτη μάχη”. Ναι Αντρέα μου, είναι μια μάχη που σκοπεύουμε να κερδίσουμε. Και οι εκλογές κερδίζονται με ψηφοδέλτια» ήταν το σχόλιο του Νίκου Μπίστη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα