Συλλεκτική αξία ο αναπτήρας!

Όποιος έχει στην κατοχή του αυτή τη στιγμή τον αναπτήρα ο οποίος εκτοξεύτηκε από την εξέδρα των οπαδών του Ολυμπιακού στις 18 Γενάρη του 2016 και στον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά, σε μερικά χρόνια θα γίνει πλούσιος. Αρκεί να κάνει υπομονή μέχρι να πάψει η βία στα ελληνικά γήπεδα!

Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Κατ’ αρχήν μιλάμε για τον αναπτήρα που χτύπησε τον Κουλιμπαλί στο δεξί πρόσθιο μηριαίο και τον… πόνεσε στον αριστερό λαγονοψοΐτη. Ένα το κρατούμενο. Δεύτερον, είναι η γνωστή υπόθεση που έφτασε να εκδικάζεται χάρη στην καταγραφή του από κάμερα. Τρίτον, είναι η ίδια υπόθεση η οποία αρχικά είχε ως αποτέλεσμα την τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού για μία αγωνιστική και φυσικά τέταρτον, είναι η ίδια υπόθεση που σε δεύτερο βαθμό κατέληξε σε πρόστιμο.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, όμως, αποφάσισε να συνεχιστεί το δράμα με τον αναπτήρα για λίγο ακόμη καιρό και να το σκεπτικό:
«Ο κ. Στέφανος – Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., νομίμως εκπροσωπούμενης για γεγονότα που σημειώθηκαν στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς – ΠΑΕ Ολυμπιακός, που έγινε στις 18-01-2016, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 3 περ. Β’ στοιχ. ε΄ και ζ’, 7 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα