Συμφωνία Πογκμπά με Μπαρτσελόνα!

Πέρυσι το καλοκαίρι, η Μπαρτσελόνα έκανε το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Λουίς Σουάρες. Φέτος δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, όμως βρίσκεται κοντά σε νέο «κόλπο γκρόσο», για τον Γενάρη του 2016, με την απόκτηση του Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους!

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες τόσο από την Ισπανία, όσο και από την Ιταλία, ο 22χρονος διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής ήρθε σε συμφωνία με τους Καταλανούς, για τον Γενάρη του 2016, οπότε και θα ανακτήσει το δικαίωμα να πραγματοποιεί μεταγραφές η Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Πολ Πογκμπά αρνήθηκε τις προτάσεις της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς θεωρεί καλύτερη προοπτική για την καριέρα του την ομάδα της Καταλονίας.

Από τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη, η Μπαρτσελόνα καλείται να βρει τη «χρυσή τομή» και με τη διοίκηση της Γιουβέντους, η οποία πρόσφατα υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή. Οι Ιταλοί εμμένουν στην πάγια θέση τους ότι ο Γάλλος δεν παραχωρείται, ο μάνατζέρ του ωστόσο, έχει ορίσει ως ποσό εκκίνησης για τη διαπραγμάτευση, τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Εφόσον προχωρήσει η μεταγραφή, ο Πογκμπά θα παραμείνει στη Γιουβέντους μέχρι τον Γενάρη του 2016, θα αγωνιστεί με τη φανέλα της στους ομίλους του Champions League και στη συνέχεια θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη. Ενδεχομένως πάντως, ο παίκτης να παραμείνει μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν στο Τορίνο (καλοκαίρι του 2016) και να ενταχθεί στο δυναμικό των «μπλαουγκράνα» για την περίοδο 2016-2017.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα