Συνάντηση Λαφαζάνη με την πρέσβειρα της Κούβας

Με την πρέσβειρα της Κούβας Ζελμίς Μαρία Ντομίνγκεζ Κορτίνα συναντήθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της ΛΑΕ που αποτελείτο από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, Νίκο Γαλάνη και Κώστα Ήσυχο στα γραφεία του κόμματος. Ο Παναγ. Λαφαζάνης από την μεριά του τόνισε την βαθιά αλληλεγγύη της ΛΑ.Ε στο λαό της Κούβας και την μεγάλη επανάσταση του, ενώ εξέφρασε επίσης την αλληλεγγύη του και στο Κ.Κ. Κούβας, στους εργαζόμενους και πολίτες της Κούβας στην προσπάθεια τους να ξεπεράσουν τις σημερινές δυσκολίες, να αντιμετωπίσουν την οπισθοδρόμηση που επιδιώκει να φέρει ο Trump στα βήματα που έχουν πραγματοποιηθεί στις αμερικανοκουβανέζικες σχέσεις και να σημειώσουν επιτυχία στις αλλαγές που προωθούνται αυτή την περίοδο για στηρίξουν και να ενισχύσουν τον σοσιαλισμό στην Κούβα.

Ο Παναγ. Λαφαζάνης εξέθεσε επίσης στην πρέσβειρα της Κούβας τις θέσεις της ΛΑ.Ε για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, την οικονομικοκοινωνική κατάσταση και την εναλλακτική πρόταση της ΛΑ.Ε.

Η πρέσβειρα της Κούβας ενημέρωσε αναλυτικά την αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε μεταξύ άλλων, για τις αλλαγές που προωθούνται στην κουβανική οικονομία και οι οποίες έχουν στόχο την ενίσχυση της οικονομίας και την στήριξη των κοινωνικών κατακτήσεων της επανάστασης και του σοσιαλισμού στην Κούβα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα