Συνήλθε και υπέταξε 89-74 τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός συνάντησε κάποιες δυσκολίες στα πρώτα λεπτά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά στη συνέχεια ο Τσάβι Πασκουάλ διάβασε τις αδυναμίες της ομάδας της Θεσσαλονίκης κι έτσι το «τριφύλλι»  πήρε τη νίκη με 89-74, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις μετά την συντριβή στη Βαρκελώνη από την Μπάρτσα.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods είχε πολλούς πρωταγωνιστές, όλους τους βασικούς του σε καλή μέρα (με εξαίρεση τον αγνώριστο φέτος Σίγκλεντον) και τους αναπληρωματικούς σε εγρήγορση όταν έμπαιναν στο παρκέ. Ντένμον, Βουγιούκας, Λοζέτσκι ανέλαβαν με επιτυχία τις περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, ενώ «τέρας δημιουργίας» ήταν ο Καλάθης, έχοντας σχεδόν μία ασίστ ανά δύο επιθέσεις του ΠΑΟ όσο βρισκόταν στο παρκέ (συνολικά 12 σε 26 λεπτά συμμετοχής).

Ο ΠΑΟ έπαιξε γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ, εκδήλωσε πάρα πολλές επιθέσεις και δεν πάσχισε ιδιαίτερα στα ριμπάουντ, ίσως γιατί δεν του χρειάστηκαν. Η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη αν δεν χαλάρωνε στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ αντιστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο κι έδειξε δυνατότητες, παρά την ήττα και τη μάλλον κακή απόδοσή του στο τρίτο δεκάλεπτο.Το ότι έχει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα επίσημα ματς, ωστόσο, σίγουρα προβληματίζει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα