Συνδικαλιστής επικαλείται δημοσίευμα της «Α» για να επιτεθεί σε Κορκίδη

Στο στόχαστρο αρκετών συνδικαλιστών ελεύθερων επαγγελματιών βρίσκεται ο Βασίλης Κορκίδης, οι οποίοι κατηγορούν τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) πως δεν υπερασπίζεται με σθένος τα συμφέροντά τους. Ο επιχειρηματίας, μάλιστα, και μέλος τού Δ.Σ. τού Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), Γιώργος Φλωράς ανατρέχει σε δηλώσεις τού κ. Κορκίδη στο φύλλο 618 τής «Α» (15/3), σύμφωνα με τις οποίες «δεν προσφεύγει δικαστικώς κατά τού ΟΑΕΕ για να μην καταρρεύσει το ασφαλιστικό του σπίτι από δικομανία».

Σύμφωνα με τον κ. Φλωρά, το αποκαλυπτικό τής συγκεκριμένης δήλωσης είναι ότι «προφανώς» ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ γνωρίζει ότι ο ΟΑΕΕ κι ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης παρανομούν σε βάρος των ασφαλισμένων τού ασφαλιστικού ταμείου και γι’ αυτό πιστεύει ότι αν πάει στα δικαστήρια θα καταρρεύσει ο Οργανισμός.

«Ανακαλύπτουμε ότι η ΕΣΕΕ τελικώς “βοηθά να καταρρεύσει το ασφαλιστικό της σπίτι”, αφού με βάση το δελτίο Τύπου της προκύπτει ότι βοηθά ασφαλισμένους τού Οργανισμού να στραφούν εναντίον τού ΟΑΕΕ δικαστικώς. Ας μας ξεκαθαρίσει η ΕΣΕΕ τελικώς τί σκοπεύει να κάνει. Να στηρίξει τις δικαστικές ενέργειες σε βάρος τού ΟΑΕΕ ή όχι; Γιατί αν τις στηρίζει α λα καρτ θα πρέπει να το γνωρίζουμε και να μας πει τα κριτήρια επιλογής. Αν, όμως, έχει σκοπό να τις στηρίξει συνολικώς υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα προσπάθειες που θα εκτιμούσαν τη βοήθειά της», αναφέρει σκωπτικά ο κ. Φλώρας.

Διαβάστε το επίμαχο ρεπορτάζ τής «Α», το οποίο αναφερόταν σε παράνομες χρεώσεις από την πλευρά τού ΟΑΕΕ:

https://www.iapopsi.gr/paranomes-xreoseis-apo-ton-oaee/

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα