Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η μπασκετική ΑΕΚ

Τρίτο καλοκαίρι στη σειρά που η ΑΕΚ στο μπάσκετ προετοιμάζει μία ομάδα με ελάχιστο στόχο την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League και με μέγιστο το… τρεμπλ.

Το να πάρει, φυσικά, έναν τίτλο θα είναι κάτι φανταστικό, μα σημασία δεν έχει αυτή τη στιγμή η “τιτλοθηρία”, αλλά το σωστό χτίσιμο και οι στέρεες βάσεις. Σε αυτόν τον τομέα η “Βασίλισσα” παίρνει άριστα, αφού δείχνει να προοδεύει σε όλα τα επίπεδα. Οι ξένοι που έχουν έρθει δείχνουν καλύτεροι (και ακόμη δεν έχουν ενσωματωθεί τα βαριά χαρτιά). Οι πιτσιρικάδες μπαίνουν πλέον και με το νόμο στο ροτέισον (Τσαλμπούρης, Μωραΐτης και Άτιτς) και οι περσινοί παραμένοντες δείχνουν το ίδιο καλοί και ακόμη πιο παραγωγικοί (Σάκοτα, Μαυροειδής και φυσικά ο τρομερά ανεβασμένος Λαρεντζάκης).

Η ΑΕΚ είναι αήττητη στα έξι φιλικά που έχει δώσει, νίκησε ακόμη και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και χθες επικράτησε της Ούνιξ με 88-85. Όλα αυτά κάτι δείχνουν.

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει στο “ένα” τον εξαιρετικό Μάικ Γκριν, τον έμπειρο Ξανθόπουλο και το μεγάλο ευρωπαϊκό ταλέντο, τον Μωραΐτη. Στο “δύο” τη μηχανή παραγωγής καλαθιών Μάνι Χάρις (δεν έχει ενσωματωθεί) και τον ανεβασμένο Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Στο “τρία” ενσωματώνεται από ώρα σε ώρα ο Μπάντζα Σι, υπάρχει ο εξαιρετικός Μπάρλοου και φυσικά ο Άτιτς. Στο “τέσσερα” ο Ντελρόι Τζέιμς και ο Ντούσαν Σάκοτα και στο “πέντε” ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο Ελονού και ο Τσαλμπούρης. Εντυπωσιακή πληρότητα.

Στο ρόστερ υπάρχουν ακόμη τα ταλέντα Διονύσης Σκουλίδας (δανεικός στον Κόροιβο), Μάνος Χατζηδάκης, Μιχάλης Καμπερίδης, Ιωάννης Αγραβάνης και Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα