Συνεχίζεται ο δικαστικός Γολγοθάς με τον πρώην της που της «ξάφρισε» τα χρήματα-Τι αποκαλύπτει η Άβα Γαλανοπούλου

Στα δικαστήρια του Βόλου μαζί με τον δικηγόρο της βρέθηκε πρόσφατα η Άβα Γαλανοπούλου προκειμένου να δώσει στην ανακρίτρια περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση με τον πρώην σύντροφό της, που την εκμεταλλεύτηκε οικονομικά.

Η γνωστή ηθοποιός κατηγόρησε το 2011 τον πρώην σύντροφό της, πως την εξαπάτησε και ενώ εκείνη του είχε διαθέσει όλα τα χρήματά της για να τα επενδύσει, δεν της τα επέστρεψε ποτέ.

Όλο αυτό το διάστημα η ηθοποιός όπως εξομολογήθηκε στην εφημερίδα «Real» δίνει μάχη με τη νευρική ανορεξία, πολεμώντας να τη νικήσει έχοντας δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους.

«Η αγάπη της οικογένειάς μου με κρατάει ακόμη όρθια! Περνάω έναν… Γολγοθά προσπαθώντας να δικαιωθώ, αλλά ευτυχώς έχω πλάι μου τους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, που είναι το παν για μένα. Αν δεν τους είχα δεν ξέρω τι θα έκανα.Δεν ήθελα να το πω σε κανέναν, αλλά έχανα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου και βρήκα το κουράγιο να το πω στις αδελφές μου, που είναι οι φύλακες αγγελοί μου!», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα