«Σφήνα» Ολυμπιακού για Στεπίνσκι

Σε ανοιχτή… σύγκρουση για τα… πόδια του Πολωνού επιθετικού της Ρουχ Χορζόφ, Γέζελι Μάριους Στεπίνσκι αναμένεται να έρθουν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν μπει «σφήνα» στη μεταγραφή του παίκτη, κοντράροντας και τις προτάσεις των ρωσικών ομάδων, οι οποίες επίσης έχουν κάνει τις κινήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία, ο Στεπίνσκι έχει πάρει το «πράσινο φως» για τη μεταγραφή του και οι ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του είναι η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, η Ελλάς Βερόνα, η Ντιναμό Μόσχας και η Ρουμπίν Καζάν, καθώς και η Λεχ Πόζναν από την εσωτερική αγορά της Πολωνίας.

Η Ρουζ Χορζόφ έχει ορίσει τις απαιτήσεις της στο ποσό των δύο εκατ. ευρώ, τα οποία θα μοιραστεί με τη γερμανική Νυρεμβέργη, την πρώην ομάδα του διεθνούς επιθετικού. Το ποσό δεν είναι μεγάλο, ενώ οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή κυμαίνονται σε πολύ λογικά επίπεδα.

Τη φετινή περίοδο, ο Στεπίνσκι έχει αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 15 τέρματα. Η αξία του βάσει του transfermarkt είναι στο ένα εκατ. ευρώ, γεγονός που αφήνει περιθώρια για «παζάρια» στην τιμή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα