«Σφήνα» της Τσέλσι για Κουαδράδο!

Πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για τον Χουάν Κουαδράδο, η υπόθεση του οποίου περιπλέκεται ακόμη περισσότερο. Μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπαρτσελόνα, στο προσκήνιο βγήκε και η πρόταση της Τσέλσι, η οποία επιχειρεί να μπει «σφήνα» στη μεταγραφή του Κολομβιανού!

Χορός εκατομμυρίων και… διαπραγματεύσεων σε τρία διαφορετικά σημεία, έχει στηθεί για τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Φιορεντίνα. Οι «Βιόλα» τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, καθώς θα βάλουν αρκετές δεκάδες εκατομμυρίων στο ταμείο του, ωστόσο ένα θέμα που έχει προκύψει, αφορά τον αντικαταστάτη του Κολομβιανού στην ενδεκάδα της ομάδας της Φλωρεντίας.

Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι έχουν καταθέσει προτάσεις και περιμένουν την απάντηση της Φιορεντίνα. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ο Κολομβιανός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «κόκκινους διάβολους» και πιέζει την ομάδα του να κάνει αποδεκτή την πρότασή τους. Ωστόσο, η κατάσταση είναι στα χέρια των Ιταλών, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν αν θα παραχωρήσουν τον παίκτη του και σε ποια ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα