Τα δεδομένα για την αδειοδότηση

Να μην βρεθούν –όπως το καλοκαίρι- στη δυσάρεστη θέση να μην εξασφαλίσουν την αδειοδότηση θέλουν στον Παναθηναϊκό και για αυτό το λόγο έχουν αρχίσει από πολύ νωρίς τη διαδικασία να μαζέψουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να συμμετάσχουν στα play-off.

Σύμφωνα με το sport24.gr η προεργασία έχει ξεκινήσει από τους Τουμαζάτο, Στάμο και Μπαλωμένου και μάλιστα ο φάκελος έχει κατατεθεί ήδη στην ΕΠΟ.

Αυτό έχει γίνει ώστε να υπάρχει επικοινωνία για οτιδήποτε άλλο έγγραφο χρειαστεί αφού η διορία εκπνέει στις 31 Μαρτίου, δηλαδή σε 1,5 μήνα.

Το πρώτο στοιχείο το οποίο δίνει δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να αισιοδοξεί είναι ότι οι παίκτες του φετινού ρόστερ πληρώνονται κανονικά και στην ώρα τους ενώ το μπάτζετ συγκριτικά με πέρυσι έχει υποστεί μεγάλη μείωση και ανέρχεται συνολικά στα 6,2 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, έχουν επιτευχθεί με πολλούς πρώην ποδοσφαιριστές νέοι διακανονισμοί που προβλέπουν πολλές δόσεις με λιγότερα χρήματα και είναι σαφώς πιο πιθανό να τηρηθούν.

Τρίτο και πολύ σημαντικό στοιχείο αποτελεί η ύπαρξη εγγυητικής επιστολής που το καλοκαίρι δεν υπήρχε και ήταν η κύρια αιτία που ο κύριος Δημητρίου δεν έδινε την έγκρισή του για την αδειοδότηση.

Τι λείπει

Αυτό που ακόμα δεν έχει συμπεριληφθεί στο φάκελο που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός είναι το πλάνο βιωσιμότητας στο οποίο σημαντικό ρόλο θα παίξει τα όσα θα πει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Γιάννη Αλαφούζο στο ραντεβού της Τρίτης.

Αν δηλαδή υποσχεθεί μια χορηγία, τότε το ποσό αυτό θα προστεθεί στο πλάνο, λειτουργώντας σε κάθε περίπτωση θετικά για την αδειοδότηση.

Τέλος, η διοίκηση του «τριφυλλιού» πρέπει να συμφωνήσει και με πρόσωπα που ακόμα δεν έχει βρεθεί κοινή γραμμή πλεύσης σχετικά με τα χρωστούμενα όπως είναι ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα