Τα μηνύματα των υποψηφίων

Αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 974ο εκλογικό τμήμα στους Αμπελόκηπους ο Γιώργος Καμίνης δήλωσε:

«Το μέλλον ανήκει στις μεγάλες πόλεις, τις μητροπόλεις με την καθολική τους συμμετοχή οι πολίτες ψηφίζουν σήμερα για το μέλλον της πόλης και για το σχέδιο της».

Την ίδια ώρα άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στις 10.40 οι υποψήφιοι που υποστηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία και το Σύριζα.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Μαράσλειο. Στο μήνυμά του αμέσως μετά τόνισε:

«Οι πολίτες ψηφίζουν για να βάλουν φραγμό στην προτεινόμενη αναρχία, όλοι μαζί μπορούμε να σηκώσουμε την Αθήνα πιο ψηλά».

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ψήφισε στο 27o και 30o εκλογικό τμήμα στην Κυψέλη. Εξερχόμενος δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Σήμερα οι Αθηναίοι με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία αλλάζουν την Αθήνα και βάζουν τέλος στην εποχή της εγκατάλειψης και των έργων βιτρίνας δίνουμε τη μάχη για την Αθήνα της αλληλεγγύης μια Αθήνα για όλους τους πολίτες». Στο 137 εκλογικό τμήμα στα Ιλίσια ψήφισε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Αμέσως μετά ο ίδιος δήλωσε: «Ζητάμε από τους συμπολίτες μας να αφήσουν στα χέρια μας την τύχη της Αθήνας. Ζητάμε από τους συμπολίτες μας να αφήσουν στα χέρια μας την τύχη της Αθήνας μας. Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα.

Καταθέσαμε τη μόνη πραγματικά ανεξάρτητη υποψηφιότητα. Πολλοί πίστευαν ότι δεν θα φτάναμε ως τις κάλπες, λόγω του πολέμου που δεχτήκαμε. Κάναμε τον αγώνα μας με αξιοπρέπεια για την πόλη της ζωής μας, την Αθήνα. Τους ευχαριστούμε όλους».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα