Τα… πήρε όλα και τα… σήκωσε ο Φορτούνης

Όταν ξεκινούσε η αγωνιστική περίοδος, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την εικόνα που θα παρουσίαζε ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης.

Ο Μάρκο Σίλβα ήθελε έναν παίκτη να καλύπτει το κενό και να ξεκουράζει τον Τσόρι Ντομίνγκεζ και τελικά βρήκε έναν βασικό και εν εξελίξει ηγέτη για την 11άδα του.

Ο Κώστας Φορτούνης αποτελεί μοναδικό φαινόμενο εξέλιξης ποδοσφαιριστή σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Από… κομπάρσος έγινε πρωταγωνιστής και μάλιστα ο φανταχτερότερος όλων. Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο διεθνής μέσος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 18 τέρματα, πρώτος στις ασίστ που κατέληξαν γκολ, με 12 και τέταρτος σε τελικές προσπάθειες.

Μέσα σε μία περίοδο, η αντικειμενική αξία του νεαρού παίκτη εκτοξεύθηκε κυριολεκτικά στα 8 εκατ. ευρώ, ανεβαίνοντας τέσσερις φορές πάνω. Δικαίως, λοιπόν, βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, την ίδια στιγμή που στον Ολυμπιακό σπεύδουν να του αναπροσαρμόσουν το συμβόλαιο, ώστε να τον ανταμείψουν, αλλά και να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα