Νάσια Κονιτοπούλου: Μιλάει αποκλειστικά στην «Α» για τη σύλληψή της στην Αμερική

 

Της Σπυριδούλας Κάμπου Ζαράγκα

Η γνωστή τραγουδίστρια λύνει τη σιωπή της για το ατυχές δημοσίευμα που την έβαλε σε σκέψεις να στείλει μέχρι και εξώδικο!

«Τραγουδίστρια στη φυλακή» ήταν ο τίτλος της εφημερίδας που προκάλεσε την οργή της Νάσιας Κονιτοπούλου. Η δημοφιλής εκπρόσωπος του νησιώτικου τραγουδιού, μιλώντας στην «Άποψη» για τη βαρύγδουπη σύλληψή της στην Αμερική, δεν έκρυψε την οργή της, αφού άλλα είπε στη συνέντευξη της στην εφημερίδα και άλλος τίτλος μπήκε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Freddo του Σαββάτου, η Νάσια Κονιτοπούλου συνελήφθη στην Αμερική,  ενώ πέρασε πολλές ώρες στα κρατητήρια του αεροδρομίου. Όπως αναφέρει το επίμαχο άρθρο, η τραγουδίστρια ήταν επίτιμη καλεσμένη από έναν ελληνικό σύλλογο της Αμερικής, όπου θα τραγουδούσε αφιλοκερδώς. Για κακή της τύχη όμως, τα μέλη του συλλόγου διαφήμισαν την επίσκεψή της στην εκδήλωση, και κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο, της έγιναν διάφορες ερωτήσεις με την ίδια να μην μπορεί να πείσει τις αρχές ότι βρέθηκε στην Αμερική για διακοπές και όχι για δουλειά.  Οι υπάλληλοι την παρέπεμψαν στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου, όπου μετά από μία ώρα αναμονής και όταν ο αστυνομικός της ζήτησε να καταθέσει ένορκα, εκείνη εξαντλημένη από την κούραση, έφερε αντιρρήσεις, κάτι που ενόχλησε τις αστυνομικές αρχές. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, της ζητήθηκε να υπογράψει την κατάθεσή της, και αφού της πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, την έκλεισαν στα κρατητήρια. Μετά από 20 ώρες παραμονής στο κρατητήριο γύρισε πίσω συνοδεία αστυνομίας.

Στην είδηση-βόμβα ότι βρίσκεται στη φυλακή, όσοι διάβασαν το εξώφυλλο, δεν άργησαν να ανησυχήσουν για εκείνη. Σε χρόνο dt το θέμα πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις στο διαδίκτυο, με πολλούς να τη χρεώνουν για διάφορα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την κυρία Νάσια Κονιτοπούλου, που δεν έχει δώσει ποτέ στη ζωή της λαβή για αρνητικά σχόλια και σκάνδαλο, με μια ηρεμία και πραότητα να τη διακρίνει, σε συνδυασμό όμως με μία βαθύτερη οργή που θέλει να «πνίξει» μας δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πώς είστε κυρία Κονιτοπούλου;

«Είμαι μια χαρά».

Τελικά τι έχει συμβεί με τη σύλληψή σας και τη φυλάκισή σας στην Αμερική; Γράψατε στο προφίλ σας στο Facebook ότι πρόκειται για αναλήθειες.

«Αναλήθειες είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Ο τίτλος δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, έτσι πώς γράφτηκε δηλαδή.»

Δηλαδή;

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω άλλο για αυτό. To μόνο που μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι δεν έχει καμία σχέση ο τίτλος που μπήκε με αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα. Η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη έγραψε μέσα ακριβώς αυτά που της είπα αλλά τον τίτλο δεν ξέρω ποιος τον έβαλε που δεν έχει όμως καμία σχέση με το περιεχόμενο. Θα μπορούσα κάλλιστα να κάνω ένα εξώδικο αλλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν μου αρέσουν όλες αυτές οι καταστάσεις και οι διαδικασίες, για αυτό και δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ άλλο. Αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ο τίτλος είναι ατυχής. Και το λέω αυτό όσο πιο κομψά μπορώ».

11036340_984041698307991_422500732841060338_o

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα