Τελειώνει ο Βενγκέρ αν μείνει εκτός Champions League

Η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου σε λίγες βδομάδες, είναι πολύ πιθανόν να σημάνει και το τέλος της εποχής Βενγκέρ στην Άρσεναλ!

Η νέα βαριά ήττα των «κανονιέρηδων» από την Έβερτον φαίνεται πως αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μέχρι πριν λίγες βδομάδες, η Άρσεναλ διεκδικούσε τον τίτλο μαζί με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Από την ημέρα που έγιναν κρίσιμα όλα τα ματς των «κανονιέρηδων», τα αρνητικά αποτελέσματα διαδέχονταν το ένα το άλλο, με συνέπεια πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση και του φετινού «Μαραθώνιου», η Άρσεναλ να τεθεί, ουσιαστικά, εκτός μάχης, όντας 10 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Το γεγονός ότι αυτό συμβαίνει για πολλοστή φορά στην πολύχρονη παρουσία του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ, υποχρέωσε τους ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου να συζητήσουν σοβαρά το ενδεχόμενο λήξης της συνεργασίας τους με τον Αλσατό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν η Άρσεναλ μείνει εκτός τετράδας, γεγονός που αυτόματα τη θέτει εκτός Champions League, ακόμη και από την προκριματική φάση, το «διαζύγιο» με τον Βενγκέρ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρξει συζήτηση με τον Αλσατό, μετά τη λήξη της περιόδου, ώστε να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι. Σημειώνουμε, δε, ότι οι φωνές που ζητούν την απομάκρυνση του Βενγκέρ από τον πάγκο έχουν αυξηθεί αρκετά τον τελευταίο μήνα, ενώ παλαίμαχοι άσοι της Άρσεναλ, προτείνουν και αντικαταστάτες…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα