«Τελειώνει» ο Λίλα από τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Η συμμετοχή του Άντι Λίλα στα θλιβερά επεισόδια της αναμέτρησης των Εθνικών ομάδων της Σερβίας και της Αλβανίας, με αφορμή τη ρήψη μίας σημαίας της «μεγάλης Αλβανίας» στον αγωνιστικό χώρο, ενδέχεται να κοστίσει ακριβά στον διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Λίλα θα απολογηθεί στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Χριστοβασίλη, προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους που αντέδρασε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Η ένσταση των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα αφορά στην ενέργεια του Αλβανού ποδοσφαιριστή να υπερασπιστεί μία σημαία που δεν αποτυπώνει την πατρίδα του, αλλά ένα πολεμικό σενάριο επέκτασης της Αλβανίας, σε εδάφη τα οποία ανήκουν και στην Ελλάδα!

Πολύ δε περισσότερο, όταν στον χάρτη που περιελάμβανε η συγκεκριμένη σημαία, είχαν συμπεριληφθεί τα Γιάννινα, η Κέρκυρα και αρκετές ακόμη πόλεις της Ηπείρου! Στην πόλη των Ιωαννίνων επικρατεί αναβρασμός για την ενέργεια του Αλβανού ποδοσφαιριστή, ενώ μεγάλος εκνευρισμός υπάρχει και στη διοίκηση του συλλόγου, η οποία εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του παίκτη από την ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα